Kaspersky Small Office Securityn päivittäminen

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos valitset suoritustilan Automaattisesti päivitysasetusten ikkunassa (TietoturvaVirustietokannan päivitysTietokantojen päivityksen ajastus).

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle. Kun päivität sovelluksen, kaikki asetuksesi säilytetään.

Jos käyttäjä on keskeyttänyt tarkistustehtävät hetkenä, jona päivitys saapuu, sovellus pakottaa kyseisten tehtävien lopetuksen ja suorittaa päivityksen. Aktiivisten tarkistustehtävien lopetusta ei pakoteta.

Kaspersky Small Office Securityn asentaminen Kaspersky Small Office Security 5:n, 6:n tai 7:n päälle

Jos asennat Kaspersky Small Office Securityn tietokoneeseen, jossa on jo asennettuna Kaspersky Small Office Security 5, 6 tai 7, seuraavat tietotyypit eivät ole käytettävissä:

Jos sinulla on Kaspersky Small Office Securityn aiemman version voimassa oleva käyttöoikeus, sinun ei tarvitse aktivoida sovellusta. Ohjattu asennustoiminto hakee automaattisesti Kaspersky Small Office Security -sovelluksen aiemman version käyttöoikeuden tiedot ja käyttää niitä Kaspersky Small Office Securityn asennuksen yhteydessä.

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimusten ja/tai lausuntojen tekstit eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Tietyt rajoitukset koskevat vanhan sovellusversion päivittämistä uuteen sovellusversioon.

Jos olet luonut säilön Kaspersky Small Office Security 4:ssä, Kaspersky Small Office Security muuntaa sen salaiseksi säilöksi ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Salaisessa säilössä olevat tiedostot tulevat käyttöön, kun muunnos valmistuu. Säilöjen muuntaminen salaisiksi säilöiksi voi kestää kauan.

Sovellus voidaan päivittää, jos seuraavat Kaspersky Small Office Security -versiot on asennettu tietokoneeseen:

Sovelluksen päivittämistä uudempaan versioon koskevat rajoitukset

Päivittäminen Kaspersky Small Office Securitystä sisältää seuraavat rajoitukset ja erityiset huomautukset: